Στην περίφημη λίστα του Fine Waters με τα 80 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου, βρίσκεται κι επίσημα το  Σητειακο Νερό. το νερό της Κρήτης που παράγετε στην Σητεία.

Η Fine Waters είναι ο κορυφαίος διεθνής οργανισμός που αξιολογεί και αναδεικνύει κάθε χρόνο εμφιαλωμένα νερά απ’ όλον τον κόσμο, τα οποία διακρίνονται για τη γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Στόχος του οργανισμού είναι και η εκπαίδευση καταναλωτών και εστιατορίων για την επιλογή των καλύτερων και πιο υγιεινών εμφιαλωμένων νερών. Η αξιολόγηση χιλιάδων ετικετών νερών απ’ όλον τον κόσμο, πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από έμπειρους ειδικούς, γευσιγνώστες και σομελιέ νερού. Μάλιστα, για το λόγο αυτό η λίστα Fine Waters αποκαλείται από πολλούς ως τα «Μισελέν του νερού».  

Ο Διεθνής διαγωνισμός για τη γεύση νερού & Design Awards 2019 θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη, της  Σουηδία στις 23 και 24 Απρίλιο του  2019. 
Επιπρόσθετα, ανάμεσα στο ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ, στη λίστα του Fine Waters συμπεριλαμβάνονται διάσημα νερά, όπως το Clear Alaskan Glacial, το SwissMountain, το Himalayas Spring Water και το Greenland Ice Cap Water

Να θυμίσουμε επίσης  οτι το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ σε 3 μόλις χρόνια εχει βραβευτεί πέντε φόρες και επισφραγίζει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά της διεθνούς αγοράς. (Olymp Awards 2017 αργυρό βραβείο, Monde Selection 2018 Grand Gold , Itqi 2018 Χρυσό 3 Αστέρια Οlymp Awards 2018 χρυσό βραβείο, DLG International Award 2019 in Gold)  




Το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ  παράγετε στην Σητεία Κρήτης η οποια περιοχή χαρακτηρίζεται ως περιοχή "NATURA " από την ΕΕ και την ίδια στιγμή η UNESCO έχει ανακηρύξει την περιοχή γεωπάρκο με την επωνυμία "Γεωπάρκο Σητείας της UNESCO", διασφαλίζοντας την προστασία της πηγής μας από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα


Το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ  εδώ και 10 χρόνια παράγετε από την Οικογένεια Ζαργιανακη σε συνθήκες αυστηρών ελέγχων ποιότητας, είναι το αγαπημένο νερό χιλιάδων καταναλωτών που το προτιμούν για την γεύση του και το εμπιστεύονται κάθε μέρα για την ποιότητά και τις ευεργετικές που ιδιότητες!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις